Op vrijdag 14 maart 2014 wordt er weer extra aandacht besteed aan de sportieve kampioenen van onze gemeente. De sportdienst van Heist-op-den-Berg huldigt alle kampioenen van 2013. Een sportprestatie wordt niet alleen door de kampioen tot stand gebracht maar mede door zijn of haar entourage: ouders, trainers, begeleiders, …

Er staat weer veel jong talent op de lijst, maar ook de masters zijn opnieuw van de partij. Ook zij blijven met een zekere jeugdigheid en enthousiasme trainen. Onder de kampioenen zitten verder enkele G-sportatleten. Heist-op-den-Berg heeft zes G-sportclubs die zo te zien dus hun vruchten afwerpen.

Net als vorig jaar zullen er podiumhuldigingen zijn en eervolle vermeldingen. 22 ploegen en 54 individuele kampioenen krijgen een podiumhuldiging. 12 ploegen en 7 individuele kampioenen krijgen een eervolle vermelding.

De avond start rond 20 uur met de uitreiking van de bekers. Steven Goegebeur zorgt voor de presentatie. De leden van de Blaze Urban Academy, gekend voor freerunning en parkour, zullen tussendoor enkele van hun stunts laten zien. Nadien zijn alle kampioenen en hun sympathisanten uitgenodigd op de receptie.